top of page

De werkwijze van Jhankri

Elkaar ontmoeten

Je hebt over mij gehoord, gelezen of mij wel eens ontmoet. Veel informatie vind je op mijn website. Je mag mij altijd bellen of mailen met een vraag. Daar geef ik graag uitleg over.

 

Om echt in te gaan op een vraag die over de toedracht van iets gaat moeten wij elkaar eerst echt zien, zodat ik zeker weet met welke energievorm ik te maken heb.

Door het te voelen kunnen we met elkaar bespreken of dat wat ik zie en jij ervaart ook over hetzelfde gaat.

JE ONTMOET MIJ OP EEN SPIRITUELE BEURS:

Op de beurs geef ik geen healing omdat er op een openbaren drukke plek heel veel inmengingen en signalen komen van buitenaf. Ik sta daar om informatie te geven over Jhankri en ik geef een korte reading. Om dieper in de materie van de reading te gaan is er altijd een rustige plek mijn praktijkruimte.

Een intake gesprek

We plannen samen een afspraak in voor een eerste sessie, deze heet Intake Sessie.

U vult daarvoor een intake formulier in, waarbij wij uw privacy in acht nemen.

De sessie duurt ongeveer anderhalf uur, waarin we de tijd nemen om met elkaar te praten en aansluitend een eerste sessie in de praktijk geven.

Intake invullen

Begeleiding

Wij adviseren iemand mee te nemen naar de Intake Sessie. Dit moet niet, maar als je het fijn vindt dan mag je iemand mee nemen.  

Ook bij de vervolgsessie mag er iemand bij aanwezig zijn.

Om te zien wat er gebeurt en dit samen te delen én te steunen is deze persoon van harte welkom. Ook na afloop kunt u nog even in een roes zijn en is begeleiding prettig.

Indruk na een consult

Hoe iedereen het consult ervaart is verschillend, zo ook de uitwerking daarvan.

Ik hoor graag hoe het bij u voelt en wat het teweeg brengt.

Indien gewenst maken we een nieuwe afspraak voor een vervolg consult.

Bellen of een e-mail met (korte) vragen tussendoor mag altijd.

Meer over de werkwijze van Jhankri

Jhankri is niet aangesloten bij een van de Nederlandse beroepsvereniging en is daarmee ook niet aftrekbaar bij uw zorgverzekering.

Waar komt de werkwijze van Jhankri vandaan?

Jhankri heeft zijn kenmerken uit de Hindoestaanse cultuur van Nepal.

De Hindoestaanse religie pas ik niet toe in de werkzaamheden van Jhankri.

 

Mijn behandelwijze komen voort uit eigen ervaringen.  Ik handel uit persoonlijk inzicht en mijn levenservaring. Vanuit mijn praktijkervaring en met alles wat ik door krijg via mijn gidsen. 

Bij het deelnemen van een consult is het niet de bedoeling je onder invloed bent van verdovende middelen zoals drugs en alcohol. Is dit wel het geval dan is het niet wenselijk voor mij om te beginnen aan een consult. 

bottom of page