top of page
IMG_5705.JPG

Welkom op mijn Jhankri website. Ik ben Peter Mouthaan en ik hou mij al heel lang bezig met meditaties die ik begeleid geef.

 

Bij mijn meditatiesessies komen geen boeken te pas, maar geeft mijn gids de informatie door. Deze informatie sluit altijd aan op de groep waarmee ik werk.

Twee dingen die dan gebeuren met mediteren is: healing, maar ook ontwikkeling.

Dit gebeurt door de meditatie die brengt je dichter naar jezelf toe en wie je bent. Dichter naar de ik, van de mens wie je bent.

 

Je komt in je eigen kracht terug, waardoor je leert dat je hoofd het denken is en je lichaam het voelen is. Zo kan je een onderscheid maken. Op deze manier leer je meer te voelen waardoor je vanuit daar meer beslissingen kan nemen.

Zo kom je in een zuivere verbinding waardoor je in staat wordt gesteld om vanuit je voelen te kunnen leven. 

​​

Hierdoor word je vertrouwen sterker, je neemt door zelfvertrouwen betere beslissingen, je zit lekkerder in je vel en staat krachtiger in het leven.

 

Ik vind het erg belangrijk mensen te helpen zichzelf weer te voelen, zodat zij lekkerder in hun vel zitten. De energie en informatie die vrijkomen door middel van mijn gids, gebruik ik bij mantra’s en meditaties. 

 

Van kleins af voelde, hoorde en zag ik meer dan anderen. In het begin wist ik niet goed wat dit was en wat ik hiermee aan moest. Door dit jarenlange proces heb ik inzicht gekregen in waar de waarnemingen vandaan komen. Wel ben ik altijd dicht bij mezelf gebleven. Inmiddels heb ik dit zover ontwikkeld dat ik met mijn kunnen al enige jaren andere mensen help.

 

Als je een vraag aan het universum stelt, dan word je gehoord door je gids, dit is iets wat ik kan bevestigen na zo veel jaren ervaring. Maar dit kan ook door zelf verbinding te maken.

Om verbinding met elkaar te kunnen maken en goed in een meditatie samen te kunnen werken met de groep is aandacht voor elkaar heel belangrijk.

 

In een persoonlijk consult maak ik gebruik van verschillende handvaten. Bij een persoonlijk consult kan ik jou vertellen wat je nodig hebt om in een bepaalde situatie ergens mee om te gaan. Deze handvaten helpen je hierbij duidelijkheid te scheppen en hoe je met een situatie kunt omgaan. Door middel van inzicht in jezelf die ik jou meegeef en door een bepaalde energie die ik door krijg van mijn gids, help ik jou een helder inzicht te geven om weer door te kunnen gaan in je leven.

Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen en doe dit met veel liefde. Via je energieveld voel ik precies aan wat jij nodig hebt. Openheid en vertrouwen zijn daarom zeer belangrijk voor mij om het beste uit een consult te halen.

 

Ben jij benieuwd geworden naar hoe ik werk? Meld je dan aan voor een persoonlijk consult.

bottom of page